Over de app

Welkom op de Postillion Medewerker App!
De Postillion Medewerker App vormt een platform dat ondersteuning biedt aan jouw ontwikkeling binnen Postillion! Samen met je leidinggevende werk je naar aanleiding van de individuele gesprekken, gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. In de Postillion Medewerker App kan deze ontwikkeling verwerkt en onderhouden worden. Samen met je leidinggevende hebben jullie continue zicht op jouw opleidingsplanning, jouw leerhistorie en op jouw competenties.

In het menu van de Postillion Medewerker App kun je, onder de knop ‘Trainingscategorieën’ alle trainingen terugvinden. De informatie over de training kan je hier ook terugvinden. Het platform is een 'levend document'. Zodra er een nieuwe training is ontwikkeld zal je deze kunnen terugvinden op het platform.

Naast de trainingen biedt de app nog meer! Je kunt namelijk onder de knop ‘algemene informatie’ ook ons Personeels Informatie Handboek, de regels en de voorwaarden van de Postillion Medewerker App, het Postillion Ontwikkelplan, de uitkomst van het medewerkeronderzoek, de bedrijfsnoodplannen van alle vestigingen en de waarden van Postillion: de POR, terugvinden.

Daarnaast houden we je via 'het laatste nieuws’ op de hoogte van ontwikkelingen en bijzonderheden binnen Postillion Hotels en binnen de vestiging waar jij werkt.

Ook kun je met elkaar communiceren in de chat.

We wensen je veel plezier en succes met de Postillion Medewerker App!